Инфо

14. април 2022.14. апр 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

РИБАРИ

Нови асфалт у више улица

Градоначелник Шапца др Александар Пајић, разгледао је прошле недеље завршне радове на постављању слоја асфалта у улицама Светог Саве, Сретењској и Железничкој у Рибарима.

Пајић је овом приликом између осталог изјавио да настављају радове као пре избора и планирају даље премештање машина и сличне послове у Грушићу, Орашцу, Мрђеновцу ... Овог пута асфалтирају 370 метара пута у улици Светог Саве у Рибарима која је укупно дуга 1.000 метара. Следе слични послови у Сретењској и Железничкој улици у Рибарима.

- Примећујем велико задовољство мештана, будући да овде асфалт није долазио још од 1996. године, осим на оном делу пута према Лозници. Желимо да створимо што боље услове живота на селу. Жељно нас очекују и на другим местима где на улицама постоји доста ударних рупа. И тамо следе послови на уређењу пута, без обзира што је изборна кампања прошла. Ове послове финансирамо из реалних извора, а буџет града коштаће 134 милиона динара, рекао је Пајић, истичући веома добру сарадњу са овдашњим Саветом месне заједнице, чије идеје су послушали.

- Дуго смо чекали на ове послове, али се исплатило. Верујемо новом руководству града Шапца.У центу села планирамо још 250 метара новог асфалта и реконструкцију путног стајалишта за аутобусе, према Петловачи, додао је члан Савета месне заједнице Рибари Зоран Малетић.

Градоначелника је дочекала велика група мештана Рибара и уз срдачан поздрав, задржали су се у краћем разговору.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa