Инфо

14. април 2022.14. апр 2022.
Фото: МУО

Фото: МУО

Конференција Друштва санитарних инжењера и техничара Србије

Захвалница начелнику Округа Владану Красавцу

Начелнику Мачванског управног округа Владану Красавцу додељена је захвалница за успешну дугогодишњу сарадњу, несебичну помоћ и подршку у раду Друштва санитарних инжењера и техничара Србије
У организацији Савеза удружења здравствених радника Србије и Друштва санитарних инжењера и техничара Србије од 08. до 09. априла 2022. године у Бањи Ковиљачи је одржана стручна конференција на тему: “Изазови у превентивном раду - санитарци у акцији”.

Учеснике конференције је у име Министарства здравља Републике Србије поздравио др Горан Стаменковић, помоћник министра у Сектору за инспекцијске послове. Добродошлицу и успех у раду пожелели су и Примаријус др Александар Јокић, директор Специјалне болнице за рехабилитацију “Бања Ковиљача” и начелник Мачванског управног округа Владан Красавац.

Програм за Национални курс I категорије “Изазови у превентивном раду-санитарци у акцији” обухватио је неколико актуелних тема које се односе на санитарно еколошку струку, ментално здравље и менталну хигијену, спречавање појаве и ширења заразних болести.

Било је речи и о организовању процеса рада у условима епидемије заразне болести COVID-19 и активностима санитарне инспекције Сектора за инспекцијске послове у току епидемије заразне болести COVID-19 .

Представљене су новине у националном законодавству у областима под санитарним надзором. Предавачи су били еминентни стручњаци Министарства здравља и Завода за јавно здравље Шабац.

Овом значајном догађају присуствовали су представници града Лознице, Завода за јавно здравље Шабац, директори домова здравља.

Начелнику Мачванског управног округа Владану Красавцу додељена је захвалница за успешну дугогодишњу сарадњу, несебичну помоћ и подршку у раду Друштва санитарних инжењера и техничара Србије.
За све учеснике уприличен је обилазак Спомен костурнице и видиковца на Гучеву, посета Тршићу и обилазак спомен куће Вука Караџића.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa