Инфо

14. април 2022.14. апр 2022.
Велика љубавна прича
Сузана Тамаро:

Велика љубавна прича

Једноставна прича о везама које се кују међу душама, о нашој способности да се мењамо, о судбини која спаја и раздваја. Када изгледа као да смо изгубили способност дивљења, спремност да потражимо светлост, да водимо рачуна о себи, да ли је срце занемело или смо само у питању ми, јер не умемо више да га ослушнемо?

Роман Иди куда те срце води је после бестселера Име руже Умберта Ека најпродаванија књига неког италијанског аутора у XX веку. Преведен је на тридесет пет језика, а снимљен је и филм.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу „Велика љубавна прича“.


Едит и Андреа, девојка помало немирног духа и капетан поприлично строгих схватања, случајно се срећу на трајекту између Венеције и Грчке. Један наизглед безначајан догађај, ако се узму у обзир сви они који чине живот. Али њихове ће животе променити заувек. Како могу они, тако различити, уопште да привуку једно друго? Прво је то недозвољена љубав: авантуре, тајне, неочекивана срећа и велика искушења…
На крају је ту ветровито острво окупано светлошћу на које одлазе да живе обнављајући стару, напуштену кућу. Острво на коме је Андреа сада сам, али не престаје да разговара са њом. Можда је могуће наћи нови почетак, упркос разочарањима и непријатним истинама?

Овај моћан, снажан роман, препун мудрости показаће нам пут поновног рађања који сви тражимо.
Сузана Тамаро рођена је 1957. године у Трсту. Осим што се успешно бави писањем, радила је и у филмској индустрији. Њен роман Иди куда те срце води је након великог успеха у Италији преведен на 35 језика и продат у скоро 20 милиона примерака широм света. Уз Име руже Умберта Ека, најпродаванија је италијанска књига XX века.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa