Инфо

6. август 2009.6. авг 2009.
ПОМОЋНИК МИНИСТРА ПРОСВЕТЕ У КОЦЕЉЕВИ

СПОРТСКА САЛА ДО КРАЈА НОВЕМБРА

Помоћник министра за инвестиције, ученички и студентски стандард у Министарству просвете Републике Србије Зоран Трнинић боравио је прошлог уторка у Коцељеви.
Акценат разговора са општинским руководством био је на најзначајнијим инвестицијама на подручју ове општине које се реализују уз подршку Министарства просвете. Заменик министра, који је радни век провео у изградњи и 15 година био председник Комисије за инвестиције у Студентском центру изјавио је након званичних разговора да ће, ако све буде ишло по плану, спортска сала бити отворена до краја новембра.
- Ми смо дошли да договоримо и превазиђемо све проблеме на изградњи спортске сале као и проблеме у пројекту и добијању дозволе за противпожарне елементе. Ако Бог да и ако сви учесници договора испоштују уговорено до краја новембра отворићемо салу- рекао је заменик министра.
Поред представника министарства и општинских званичника састанку су присуствовали и представници извођача радова, надзорног органа и школе као носиоца инвестиције...

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa