Инфо

14. април 2022.14. апр 2022.
Поново против Тимока – детаљ са меча 27.03.

Поново против Тимока – детаљ са меча 27.03.

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА

А сада императиви

Мачва у плеј ауту. За сада на безбедној дистанци. Распоред одговарајући да се рано осигура опстанак. Сваки кикс проблем
Постојала је мала шанса да Мачва ипак уђе у плеј оф у последњем колу, али се не догоди. Нити је Мачва победила, нити је Жарково изгубило, а требала су оба услова. Шта је ту је, а ту је плеј аут. Циљеви су редефинисани, сада се зову избећи 11. или нижу позицију, преживети скраћивање лиге, а све то учинити тражећи Мачву из септембарских и ранооктобарских дана, где се изгубила, па је од нереално добрих стигла до нереално слабих резултата.

Мачва – Младост (НС) 0:0
Стадион Мачве. Гледалаца: 500. Главни судија: Игор Ковачевић (Земун); помоћници: Милосављевић и Цветковић (оба Београд). Жути картони: Адамовић, Николић, Тојчић, Мијаиловић (Мачва); Савановић, Миловановић, Илић, Швоња (Младост ГАТ); Црвени картон: Николић у 90. (Мачва)
МАЧВА: Савић, Николић, Јевтић, Пешић, Марјановић, Белић, Адамовић (Пејчић), Тојчић, Мијаиловић (Ристовић), Кукуличић (Мићановић), Арамбашић (Сладојевић).
МЛАДОСТ (НС): Милојевић, Илић, Миловановић, Швоња, Савановић (Гојков), Димитров, Видаков, Мијић, Илић, Јочић (Секулић), Савковић (Поповић).


-Ово је реалан пласман. С обзиром на велики пад форме, морамо бити задовољни што смо први у плеј ауту и што имамо повољан распоред. Уз тактички зрелу игру коју смо пружили против Младости, шансе да остваримо примарни циљ су велике. Оптимиста сам – рекао је тренер Мачве Милан Милановић.

Паузе нема, већ од суботе следи плеј аут. У првом колу Мачва поново дочекује Тимок, две недеље после ремија 0:0. Сада је реми неприхватљив. После ове утакмице Мачва гостује прежаљеном Кабелу, дочекује након тога Златибор, да би у четвртој плеј аут рунди Шапчани путовали на Бањицу, екипи Рада. У петом колу Мачва је домаћин Будућности из Добановаца, а у последња два кола гостује Бачкој, односно дочекује Графичар. Свака је под императивом успеха, посебно прве три где је неопходно девет бодова за мир.
Д. Б.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa