Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Отворен објекат „ЕУРОПРОМ“  у Коцељеви
„Љубичасти комшија“

Отворен објекат „ЕУРОПРОМ“ у Коцељеви

После 32 године рада компанија „Еуропром“ је присутна у 9 општина западне Србије са 45 малопродајних објеката, запошљава око 700 људи, и у поменуте објекте сваког дана уђе око 25.000 људи
У суботу, 16. априла 2022. године, „Еуропром“ је постао део Коцељеве. Oво је 45. малопродајни објекат „Еуропром“-а, а први у овој општини. Бруто је површине 730 квадрата, и у њему је запослено 15 људи из поменутог краја - из Кoцељеве и околњих места.

Када је реч о асортиману – широк асортиман производа прехране и непрехране показатељ је купцима да је ово место на коме најједноставније речено могу пронаћи све што им треба. У објекту се налази и сегмент пијаце (понуда свежег воћа и поврћа), затим сегмент месаре (понуда свежег меса и прерађевина), бесплатно услужно печење РОШТИЉА. Такође, ПОЉОАПОТЕКА је укључена у понуду поменутог објекта . Велики број акцијских понуда, повољне цене, добра локација и простран паркинг такође су предности новоотвореног објекта, и још неки од разлога за посету „љубичастом“ објекту у улици Шеста Личка у Коцељеви.

На дан отварања објекта поред бројних промоција и дегустација – припремљени су и бројни и занимљиви поклони за посетиоце. Првих 2000 купаца обрадовани су поклон пакетом, сваког 50ог на поклон је очекивала тортица, а сваког 100-тог купца поклон ваучер „Еуропром“-а у вредности 5000 динара. Такође, припремљене су и робне награде – 500-ти купац добио је шпорет, 1000-ти електрични тротинет, за 1500- тог и 2500-тог купца припремљени су комбиновани фрижидери, а за 2000-тог купца лап топ.



Из „Еуропром“-а је најављена и донација школи у Коцељеви. Наиме, обзиром да „Еуропром“ подржава праве вредности, а да не постоји ништа важније од деце и младих људи – компанија је донела одлуку да од 16. априла до 31. маја 2022. године издвоји по 1 динар од сваког рачуна тј куповине у овом објекту у Коцељеви, и да тако прикупљена средства усмери на донацију ОШ „Мића Станојловић“ из Коцељеве – као „љубичасти“ допринос побољшању квалитета наставе.

У новоотвореном објекту представницима медија најпре се обратила Бојана Перић, директор маркетинга „љубичасте“ компаније: “Иако мештани Коцељеве и ових крајева тек треба да се упознају са радом „Еуропром“-а и свим оним што наш трговински ланац нуди – јако је битно да истакнем да данас у Коцељеву није дошао странац. Није дошао неко ко не познаје овај део Србије, ко не познаје навике и менталитет људи ових крајева. Напротив – данас је у Коцељеву дошла ДОМАЋА ТРГОВИНА која на тржишту постоји већ пуне 32 године. ДОМАЋА ТРГОВИНА која у овом тренутку има 45 малопродајних објеката распоређених у 9 општина западне Србије, око 700 запослених и кроз чије објекте дневно прође око 25.000 људи. И оно што је можда и најважније истаћи – ДОМАЋА ТРГОВИНА за коју важе 2 кључне ствари – да слуша и чује Купца, и да поштује Квалитет. То радимо већ више од 3 деценије, и наставићемо да радимо од данас и у Коцељеви”.

Широк асортиман производа прехране и непрехране показатељ је купцима да је ово место на коме најједноставније речено могу пронаћи све што им треба


Наредни говорник био је директор „Домаћег Трговачког Ланца“ – Обрад Поповић:
“Компанија “Еуропром” је део једне велике асоцијације која броји 14 чланица, ово је један од 750 објеката – чиме се дичимо. ДТЛ у овом моменту запошљава 7500 људи, и представља четвртог или трећег трговца на нивоу Србије. Сви мали произвођачи из овог краја моћиће да рачунају да ће у равноправним условима моћи да буду заступљени на полицама наших објеката и наших чланица.”

Након тога медијима се обратио и генерални директор компаније „Еуропром“ – Десимир Тадић, при том подсетивши на почетке компаније:

“1990. године два млада човека дошли су на идеју о томе када се Закон о привредним друштвима променио и дозволио да се може и приватно основати трговина или трговински ланац. Мој нажалост покојни кум, Живорад Жикица Спасојевић, и ја основали смо „Еуропром“ са циљем да у том времену покушамо да организујемо посао и бавимо се трговином. После 32 године рада компанија „Еуропром“ је присутна у 9 општина западне Србије са 45 малопродајних објеката, запошљава око 700 људи, и у поменуте објекте сваког дана уђе око 25.000 људи. Поносни смо што смо покушали да оне вредности које је стара држава имала у развоју трговине сачувамо, што значи да трговина и тада и данас буде мотор развоја и локалне и националне привреде. Ми данас радимо за око 500 добављача широм Србије, а посебно смо поносни што смо у западној Србији ангажовали највећи део добављача, и што они представљају четвртину укупног промета у нашем ланцу. Дакле, мислимо да домаће трговине јесу, биле су и биће мотори развоја једне привреде. То посебно долази до изражаја у времену ратова, санкција, епидемије и свега што данас имамо у свету – показало се да оне државе које су сачувале домаће трговине су у позицији да озбиљно преузму одговорност снабдевања ”.



Изузетно велики број посетиоца испратио је отварање „Еуропром“-а у Коцељеви, а из компаније истичу да су управо велико интересовање за новог „љубичастог“ комшију и топла добродошлица мештана најистакнутији утисци које носе са првог дана рада компаније у новој општини.
ПР

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa