Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Фото: Галеб

Фото: Галеб

СЕРТИФИКОВАН ГАЛЕБ GE 10 BOX

Најмоћнији уређај на тржишту

Препоручујемо га због велике брзине рада захваљујући снажном процесору, довољном количином РАМ и РОМ меморије учиниће Вас безбрижним. ГАЛЕБ GE 10 BOX препоручујемо малопродајама са већим бројем артикала, угоститељским објектима као и свим корисницима који су у претходној фискализацији користили средње касе или фискалне принтере. Уређај на себи има четири УСБ слота, тако да се поред штампача и читача безбедносног елемента могу прикључити и још неки додатни уређаји
Пореска управа Србије сертификовала је нови ГАЛЕБ GE 10 BOX фискални уређај. Реч је о моћном уређају који почива на Андроид 10.x оперативном систему са еФусе технологијом. Рад на овом уређају омогућиће Вам незаборавно искуство. Модеран дизајн уз изузетно отпоран екран који се тешко може оштетити, олакшаће Вам примену свих функционалности малопродајне ГАЛЕБ миниЕРП апликације. Лак за манипулацију, стабилан у раду, прелепог изгледа представљаће прелеп естетски детаљ у Вашем објекту.

Препоручујемо га због велике брзине рада захваљујући снажном процесору, довољном количином РАМ и РОМ меморије учиниће Вас безбрижним. ГАЛЕБ GE 10 BOX препоручујемо малопродајама са већим бројем артикала, угоститељским објектима као и свим корисницима који су у претходној фискализацији користили средње касе или фискалне принтере. Уређај на себи има четири УСБ слота, тако да се поред штампача и читача безбедносног елемента могу прикључити и још неки додатни уређаји (баркод читач, миш, тастатура…)

Безбедносни елемент је паметна картица величине 1ФФ, односно стандард (величина кредитне/дебитне картице) који се ишчитава екстерним читачем, у склопу БОX пакета. Поред екстерног читача, БОX чине 10.1 - инчни фискални уређај и термални штампач ГНФ-350 чија је ширина ролне 80 мм. Реч је о штампачу који ради у тихом режиму, има auto-cutter за папир и брзину штампе од 250 мм/с.

Фискални уређај у оквиру ГАЛЕБ GE 10 BOX пакета опремљен је ГАЛЕБ миниЕРП апликацијом која поред основних има и доста напредних функција. Три мода рада: HoReCa (хотели, ресторани, caffee-i), малопродаја и услуге обухватају највећи број обвезника фискализације. У HoReCa моду посебно је обрађена функција исцртавања столова по моделу самог објекта, односно његових унутрашњих и спољашњих јединица (башти) тако да се поруџбине могу лако пратити, додавати, мењати по столовима за које су наручени. Такође, у овој апликацији можете водити комплетно робно и магацинско пословање и у сваком тренутку имати увид у стање залиха у Вашем објекту било преко касе или даљинским путем, преко Backoffice-а. Путем Backoffice-а можете и мењати цене и правити разне извештаје (дневне, периодичне, по сменама…).

За више информација о ГАЛЕБ GE 10 BOX -у посетите ГАЛЕБ сајт о фискализацији efiskalizovan.rs или позовите call centar на број 0800 111 123 (бесплатан позив).

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa