Инфо

24. новембар 2011.24. нов 2011.
РЗЗО

УБРЗАН РАД СМАЊЕНО ЧЕКАЊЕ

Републички Завод здравственог осигурања ““ Филијала у Шапцу, увођењем новог начина пословања, знатно је повећала ефикасност у раду и смањила чекање пред шалтерима. Увођењем у рад мобилних лекарских комисија, осигураници из удаљенијих општина Мачванског округа, остварују знатну уштеду у времену и новцу
Као прва у Србији, шабачка филијала Републичког Завода здравственог осигурања кренула је са променама у организацији рада службе. Уведене су мере које су знатно утицале на квалитетнији пријем, брже остваривање права и информисаност корисника. Новине у начину пословања филијале у Шапцу, са основним циљем побољшаног квалитета услуга, лакшег остваривања права осигураника, побољшања здравствене заштите и смањења редова пред шалтерима, дају позитивне ефекте.
- Са новинама попут ефикасне администрације и Канцеларије за правну помоћ и контроле рада по пријавама осигураника, успели смо да убрзамо рад, смањимо чекања а у исто време и да другим установама на територији града тиме што преузмемо део посла олакшамо рад. На пример, Пореска управа више нема гужви пред шалтерима јер службеним путем, службеници прибављају доказе за наше осигуранике. Осим тога, Канцеларија за правну помоћ је ту да направимо везу између грађана који имају проблеме у остваривању здравствене заштите и да покушамо да их решимо - објашњава Небојша Зеленовић, директор РЗЗО филијале у Шапцу.

Најновији број

14. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa