Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
ДРУГА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Ребаланс буџета за текућу годину

Пословично експедитивно скупштина Општине Владимирци је разматрала и усвојила бројна решења битна за живот Локалне самоуправе. У центру пажње је био ребаланс буџета за текућу годину:

„У буџету су предвиђена увећања као последица пројеката у сарадњи са Министарством за заштиту животне средине, поправке локаних путева а све са намером да се искористи свако поље за бољитак наше општине“, сумира кључну тему овог скупштинског окупљања председник СО Владимирци Раде Ковачевић.

Усвојени су редом и предлози одлука о измени кадровског плана запослених у општинској управи, приступању плану детаљне регулације за изградњу пројекат постројења за пречишћавање, потом прибављања непокретности у јавну својину непосредно погодбом у селима Риђаке и Прово али и именовања повереника за савет месне заједнице у селу Владимирци Небојше Станимировића и у Скупљену Драгана Мандића.

Усвојен је и нови ценовник услуга ЈКП „Извор“ и извештај о раду а потом и извештај о раду Центра за социјални рад, библиотеке „Диша Атић“, ТО Владимирци и промене у саставу школског одбора ОШ „Жика Поповић“. У комисији за враћање земљишта разрешени су стари чланови а именовани нови Драган Зарић, геометар Владимир Југовић, одборници Славиша Палежевић и Стана Ајдуковић те заменици Милета Јеличић и Драгиша Милисављевић.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa