Инфо

1. децембар 2011.1. дец 2011.
БОКС: 55. ЗЛАТНА РУКАВИЦА У БЕОГРАДУ

СТАНКОВИЋУ ЗЛАТНА РУКАВИЦА

По други пут Златна рукавица је стигла у трофејне витрине боксерског клуба “Мачва“. Бранимир Станковић је други пут стигао до овог трофеја. Иначе црвено-црни су наступили са четири боксера и у полуфиналу забележили четири победе. Алија Рапкић је савладао Бојана Вељковића из Пирота, Давид Мијаиловић Павла Милеша из Лознице, Бранимир Станковић Алонса Јонхинста из Шпаније а Деспотовић Дарка Ивановића из “Радничког“ из Крагујевца.
У полуфиналу три боксера “Мачве“ су имали пех да се састану са Русима па су поражени Рапкић, Мијаиловић и Деспотовић. Бранимир Станковић је победио репрезентативца Македоније Сашу Лекаровског да би у финалу пао и Рус Максим Игњатев за велики успех који је најбоље прокоментарисао у стиху један од навијача.
- Златна рукавица је опет у нашем граду
само једну годину је зимовала у Новом Саду.
А у рингу стих племените вештине у режији фантастичног Станковића.
- Иако је Рус био физички јачи од мене, али сам смогао снаге за преокрет и мојој срећи нема краја. Поновио сам успех из 2008. године и мојој “Мачви“ и свом граду донео престижни трофеј, у даху је рекао Станковић.
Успех је тим већи пошто је савладан репрезентативац Русије у финалу које ће се памтити, момке који су добили пехар за најуспешнију репрезентацију освојивши шест од могућих осам златних медаља.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa