Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Palmvale прва у трци „Цвети“
ПОЧЕЛА СЕЗОНА КОЊИЧКИХ ТРКА НА ХИПОДРОМУ КОЊИЧКОГ КЛУБА МАЧВАНИН У БОГАТИЋУ

Palmvale прва у трци „Цвети“

Одржано укупно пет трка, а следе још четири тркачка дана
Првог дана, на отварању овогодишње тркачке сезоне у Богатићу било је прохладно и ветровито, а велики број посетилаца хиподрома сведочи да су се Мачвани ужелели коњичких узбуђења.

Почев од незапамћеног броја уписаних коња у пет трка, овог дана до сјајног расположења свих учесника, све је протекло у најбољем реду.

У трци дана названој Цвети, категорије четири за четворогоде и старије коње на стази од 1.400 метара, победила је Palmvale са Конкољем у седлу Друго место поделили су Varenna Storm са Гнесијем Спортско коњичких удружења „Ружић“ и Achilles са Љубомировићем Спортско коњичког удружења „Шендековић“, док је треће место припало El Naseriju са Живковићем, власништво Ејуба Милића.

Прва трка овог дана била је „Оглед ДОО Богатић“, категорије пет за трогоде и старије коње на 1100 метара. Победио је Chattri браће Скријељ са Љубомировићем у седлу. Друго место освојио је сурчински Carlos Mascimento, а треће Kinderdijk СКУ „Шендековић“ у чијем седлу је био Глоговац.

Ништа мање узбуђења нису приредилини галопери у другој трци овог дана под називом Богатић ( хандикап три) за трогоде и старије коње на 1.300 метара.

Почев од незапамћеног броја уписаних коња у пет трка, овог дана до сјајног расположења свих учесника, све је протекло у најбољем реду


Победио је Hiroshi Мирослава Лазића кога је јахао Конкољ. Друга на циљ стигла је Tulip O Hare Саше Марковића са Гнесијем у седлу, док је треће место освоио Orao Trliæ Раденка Тривковића са Лазаревићем.

У трећој трци ЈКП Богатић, категорије три за трогоде коње без победе у Групи и Листед тркама на 1.300 метара први кроз циљ прошао је Colorado СКУ „Шендековић“- А Деспот са Гнесијем у седлу. Друга је била Keep Queally власништво Стефана Угљешића, са Николићем у седлу, док је треће место припало Impressive Boy Душка Ђурасовића са Мешетовићем у седлу.

Пуна старт машина и велико интересовање присутних гледалаца, који су у великом броју дошли на хиподром у Богатићу, није изостало ни у четвртој трци овог дана, под називом Бор-Мајур, категорије два за четворогоде и старије коње на 1.400 метара. Прва кроз циљ прошла је Pietraia Рајка Јевремовића, коју је победоносно до циља јахао Сакић. Други је био Waslawi СКУ „Шендековић“са Конкољем, а треће место припало је Magisztratu браће Скријељ са Глоговцем у седлу.
Наредни тркачки дан на овом хиподрому је 15. маја.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa