Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Са ускршњим јајетом на такмичење
Хуманитарна туцијада и такмичење у малом фудбалу

Са ускршњим јајетом на такмичење

Догађај хуманитарног карактера. Фондација СОС Дечија села узела учешће. Пoзив за грађане да дођу и оставе добровољни прилог
Већ пет година група младића из Бенске Баре као и неформална група грађана Шапца спонтано организује турнир у малом фудбалу на терену Средње медицинске школе „Др Андра Јовановић“ на Ускрс. Прве године број учесника је био око 30, међутим он се сваке године повећава и достиже чак и преко 100 људи.

Ове године догађај ће добити и хуманитарни карактер. Фондација СОС Дечија села узела је учешће и пружила подршку, те ће на самом догађају који почиње у недељу око 12:00 часова поставити свој штанд на којем ће сви посетиоци али и сами учесници моћи да се пријаве на континуирано донирање средстава. Постојаће и кутија за добровољне прилоге.

-С обзиром да је ово догађај који окупља преко стотину људи, желели бисмо да позовемо становнике како Бенске Баре тако и целог Шапца који су могућности да тада дођу и оставе добровољни прилог али и да учествују на манифестацији – поручио је Михаило Окиљевић.

Поред такмичења у малом фудбалу, биће организована и туцијада. Реч је о такмичењу у туцању ускршњим јајима. Оно се одржава пре почетка спортског турнира. Све што заитересовани учесници туцијаде треба да понесу јесте осмех, лепо расположење и ускршње јаје са којим ће се такмичити.
Ж.П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa