Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Продајна изложба ученика
Ош „Јанко Веселиновић“

Продајна изложба ученика

Ова изложба сваке године организује се пред Васкршње празнике. Ученички радови још су били изложени у суботу на штанду у главној улици, као део хуманитарне изложбе „Улица хуманих Чивијаша“
Ученици Основне школе „Јанко Веселиновић“ и ове године организовали су традиционалну продајну изложбу ученичких радова. Ова изложба сваке године организује се пред Васкршње празнике.

Цела прича хуманитарног је карактера те прикупљени новац сваке године одлази у хуманитарне сврхе или се улаже у нешто што је ученицима ове школе неоподно за квалитетно образовање. Ове године, од прикупљеног новца урадиће се ормарићи за ученике млађих разреда.

-Све ово јесте у складу са реформом образовања која негује предузетништво код ученика већ од првог разреда. Наши ученици су се до сада показали као одлични предузетници – поручила је Љиљана Стојановић директор Основне школе „Јанко Веселиновић“.

Ученички радови још су били изложени и у суботу на штанду у главној улици, као део хуманитарне изложбе „Улица хуманих Чивијаша“ коју је организовала Туристичка организација града Шапца.
Ж.П.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa