Инфо

1. децембар 2011.1. дец 2011.

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА М И Б КЛАСЕ

Након међународне промоције нових генерација М- и Б-Класе на салону у Франкфурту, Мерцедес-Бенз организује промоције широм Србије.
Са још динамичнијим дизајном и још већим бројем иновација у области комфора, нова генерација Мерцедес-Бенз М-Класе је значајно унапређени модел и даље задржава своје право да представи нове стандарде у развоју аутоиндустрије. Трећа генерација нове М-Класе представља нову полазну тачку у свету СУВ возила. Смањена потрошња горива и емисија издувних гасова су нарочито импресивне. У односу на претходни модел, потрошња горива је просечно мања за 25%.
Овај дугопругаш обећава опуштену и безбедну вожњу под свим могућим условима. Посвећени детаљима у сваком тренутку, инжењери за развој у Мерцедес технолошком центру су значајно унапредили оно што они зову НВХ степен комфора (бука, вибрације, оштрина). Ово у великој мери доприноси општем осећају благостања за управљачем, док истовремено игра значајну улогу у погледу безбедности колико возача толико и свих сапутника, нарочито на дугим путовањима. Мерцедесова М-Класа сада се одликује новим супериорним и високо-квалитетним дизајном.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa