Инфо

28. април 2022.28. апр 2022.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ БРИНЕ О УГРОЖЕНИМА

Збрињавање пет породица

Реч је о проширењу кућа а у току је израда пројектне документације како би и Локална самоуправа Општине Владимирци могла да се подичи бригом за оне којима је помоћ преко потребна. Изнаћи ће се пут и за финансије како би пет породица са наше општине биле збринуте поред осталог и са додатним лођама, речи су заменика председника Општине Владимирци Милорада Милинковића
На састанку одржаном у Београду протекле недеље представници ИПАМ-а и Локалне самоуправе Општине Владимирци пропраћен је досадашњи рад на пројекту збрињавања четири породице из Меховина из фамилија Станковић и Васић и једне из Крнула из фамилије Маринковић:

„Било је говора и о плаћању закупа услед некомплетираних радова а до финалисања посла води нас већ извађена грађевинска дозвола да би породице добиле адекватне услове за живот. Реч је о проширењу кућа а у току је израда пројектне документације како би и Локална самоуправа Општине Владимирци могла да се подичи бригом за оне којима је помоћ преко потребна. Изнаћи ће се пут и за финансије како би пет породица са наше општине биле збринуте поред осталог и са додатним лођама, речи су заменика председника Општине Владимирци Милорада Милинковића.

Реч је о Станковић Раденку и Љиљани, Станковић Раду и Даринки, Васић Ружици и Дикосави те Станковић Милу из Мехпвина и Маринковић Слободану и Станковић Снежани из Крнула који ће имати по завршетку послова пристојне услове за живот. А све захваљујући бризи Локалне самоуправе Општине Владимирци за помоћ угроженим породицама.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa