Инфо

5. мај 2022.5. мај 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Асфалтирана улица Јанка Веселиновића у Грушићу

Решен велики проблем

Вредност уложених средстава у Месну заједницу Грушић износи 18,2 милиона динара. Урађено је 2,1 километара путне инфраструктуре. Становници ове улице истичу да је решен њихов највећи проблем
Завршено је асфалтирање улице Јанка Веселиновића у Грушићу чиме је решен дугогодишњи проблем мештана овог села.

Вредност уложених средстава у Месну заједницу Грушић износи 18,2 милиона динара, а урађено је 2,1 километара путне инфраструктуре. Улагање у путну инфраструктуру на сеоском подручју налази се на врху приоритета града Шапца, а како наводи градоначелник Шапца др Александар Пајић сва дата обећања суграђанима, без обзира да ли живе у Поцерини, Мачви или Посавотамнави, биће испуњена.

-Све оно што су нам из ове месне заједнице навели као приоритет, као Град смо и урадили. Трудили смо се да у овом селу које је познато по производњи јагода, завршимо радове до почетка сезоне и да овим вредним људима који су остали на селу и који су ту основали породице обезбедимо услове достојне живота у 21. веку – рекао је др Пајић.

Фото: Глас Подриња


У нашем селу има око 1.000 становника од чега је велики број младих. Свака улица која се уради за нас је од великог значаја


У улици Јанка Веселиновића налази се преко 30 домаћинстава. С обзиром на то да се ово село налази у Поцерском крају, конфигурација терена представљала је проблем, а рупе које су се годинама стварале ометале су саобраћај и зими чиниле ову улицу тешко проходном. Асфалтирањем, становници ове улице истичу да је решен њихов највећи проблем.

-У нашем селу има око 1.000 становника од чега је велики број младих. Свака улица која се уради за нас је од великог значаја. Побољшавају нам се услови за живот захваљујући Граду. Мештани Грушића углавном се баве пољопривредом, воћарством и сточарством – додао је председник МЗ Грушић Бранислав Лазаревић.

Осим ове, урађене су још три улице. Тренутно су у току радови у улици Стевана Сремца.
Ж.П.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa