Инфо

5. мај 2022.5. мај 2022.
Ново место нашег окупљања
Ресторан Група

Ново место нашег окупљања

Наша визија је да креирамо савремен хедонистички амбијент и оживимо дух традиције гастрономске понуде, квалитета услуге и протоколарности, баш као што беше на двору Јеврема Обреновића, када се Европа први пут „доселила“ у Шабац у пуној раскоши балске културе, грађанског окупљања и манира
Компанија Сани Гроуп као модеран пословни систем који у нашем граду послује од 1990. године, грађанима Шапца и Мачванског округа представиће се у потпуно новом пословном подухвату у области угоститељства. Ресторан Група, отвориће своја врата 9. маја у срцу града, на Тргу шабачких жртава.

Различите делатности којима се бавимо функционишу као засебне целине интегрисане у велики систем, који има добру организацију, заједничке финансијске и комуникационе токове и јединствену корпоративну културу. Пословна стратегија компаније темељи се на шест стубова бизниса: међународни транспорт, Сани Оптик, Сани Слух, Bosch car service, некретнине и ресторан Група.



Тежимо да останемо лидери у знају и са поносом можемо рећи да смо експерти у свим областима којима се бавимо. Имамо стратешка партнерства са више десетина најрелевантнијих компанија у сродним областима пословања


Сани Гроуп послује као холдинг компанија са чланицама Сани Оптик Београд и Сани Оптик Бања Лука. Стручност, искуство и традиција дуги 70 година, квалификују нас на домаћем и регионалном тржишту, као експерте за вид и слух. Све ово у 46 градова Србије и Републике Српске, односно 66 продајних објеката, што чини највећи ланац оптика у Србији.

Сани Гроуп данас запошљава преко 600 радника. “Тежимо да останемо лидери у знају и са поносом можемо рећи да смо експерти у свим областима којима се бавимо. Имамо стратешка партнерства са више десетина најрелевантнијих компанија у сродним областима пословања. Кроз ресторан Група желимо да пренесемо сва наша искуства из европских и светских престоница угоститељства, све што смо доживели преточили смо у савремен амбијент и врхунску кухињу” - истичу у компанији.

Наша визија је да креирамо савремен хедонистички амбијент и оживимо дух традиције гастрономске понуде, квалитета услуге и протоколарности, баш као што беше на двору Јеврема Обреновића, када се Европа први пут „доселила“ у Шабац у пуној раскоши балске културе, грађанског окупљања и манира.



Ресторан Група отиснуће се у океан угоститељства једрима светског путника, сладокусаца и путописаца, обједињујући укусе од Медитерана до Далеког истока. Ипак, усидрени у домаћој луци нашег града, гостима ћемо презентовати и специјалитете домаће кухиње у новом руху и визуелном доживљају.

Кроз ресторан Група желимо да пренесемо сва наша искуства из европских и светских престоница угоститељства, све што смо доживели преточили смо у савремен амбијент и врхунску кухињу” - истичу у компанији


Корпоративно наслеђе Група темељи на вредносним принципима породичне компаније Сани Гроуп, која је регионални лидер у међународном транспорту и оснивач највећег ланца оптика у Србији у саставу пословног система Сани Оптик.

Са преко 100 камиона на светским путевима и центрима за вид и слух у готово свим градовима Србије и Републике Српске са традицијом дугом 70 година, у Шабац сваки дан доносимо искуства и знања, слике света и региона, обојене мирисима и укусима пређених километара.

Група вас позива да будете део света, који ћемо заједно градити за властита уживања. Када је душа испуњена мирисом завичаја, очи сите лепоте космополитског амбијента, онда у срце стају сва задовољства, спокој и радост тренутка.

ГРУПА – ново место нашег окупљања!
ПР

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa