Инфо

5. мај 2022.5. мај 2022.
Надомак баража – ОРК Мачва Богатић (фото: Мачва инфо)

Надомак баража – ОРК Мачва Богатић (фото: Мачва инфо)

РУКОМЕТ: ПРВА ЛИГА „ЗАПАД“

Нијансе однеле бараж

По један меч пресудио да екипе не изборе бараж. Промене у саставу Медицинара 2 донеле слабије резултате на пролеће. Пораз од Шамота 2 је однео бараж Богатинцима
Други тим Медицинара у женској и тим Мачве из Богатића у мушкој конкуренцији Прве лиге Запад били су близу пласмана у бараж за Супер Б лигу, но на крају су били на најтежој позицији, првој испод црте.
Медицинар је почео одлично, претрпео само један пораз у јесењој полусезони, био најбољи тим у такмичењу, међутим у пролећном делу је доживео велике промене. Услед великог броја повреда у првом тиму, најбољи играч и стрелац Прве лиге Александра Васић пребачена је потпуно у први тим, без наступа за другу екипу, но пре тога се и Тамара Мандић тешко повредила, те је одлучено да у другом тиму добију прилику и преостале рукометашице из млађих категорија. Поражени су у Шапцу од Лознице и на крају од ОРК Лознице за коначно треће место. Треба напоменути да млађе категорије Шапчанки играју одлично и имају највеће амбиције у све три категорије у завршници државних првенстава.

Мачва из Богатића је изградила тим на неколицини искусних бивших играча потпомогнутих играчима из

Металопластике 2 и као таква представљала пријатно изненађење Прве лиге читаве сезоне. Лозница је неприкосновеа од старта, док „лисице“ играју при врху. Нешто боља је била јесен, али је екипа играла солидно и у наставку. Пораз од Уба је пореметио планове, док је ипак кључни био неуспех против Шамота на домаћем терену. На крају је Мачва делила позицију два, али је убедљивији пораз у Богатићу у односу на победу у Аранђеловцу другу екипу Шамота одвео у бараж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa