Инфо

5. мај 2022.5. мај 2022.
Само три бода изнад елиминационе зоне – ФК Мачва

Само три бода изнад елиминационе зоне – ФК Мачва

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ- последња три кола

Драма је у току

До краја три кола, Мачва од елиминационе зоне три бода. Следи гостовање Будућности. Меч изузетно важан
Мачва није требало да игра у плеј ауту, али су великим падом форме себе довели у ту ситуацију. Могла је да има лагодно доигравање, но и то је прокоцкала невероватним поразом од Кабела, најслабије екипе у Лиги и просечног Златибора у Шапцу.

Бод на Бањици је тек мало поправио ситуацију, али далеко од тога да је решио дилеме. Мачвина повољност је што две од преостале три утакмице игра у Шапцу, иако је претходни период показао да то у случају Мачве није нека предност. Отежавајуће стање је то што су екипе изједначене и свака још увек гаји амбиције да и у наредној сезони игра у Првој лиги. Победом је чак и Тимок остао донекле у конкуренцији.
У Шапцу следећег викенда гостује Будућност из Добановаца, тренутно са три бода мање од Мачве. Против њих црвено- црни су почели сезону победом у Шапцу. Највећа опасност вреба од двојице Никола, Коџића и Трипковића.

Рад – Мачва 1:1 (0:1)
Бањица. Гледалаца: 300. Главни судија: Марко Гњатовић; помоћници: Владић и Митић. Стрелци: Марјановић у 29. за Мачву и Гојковић у 62. минуту за Рад. Жути картони: Лалатовић (Рад); Арамбашић, Николић, Пешић (Мачва).
РАД: Ђурковић, Милосављевић, Гојковић, Лалатовић, Богдановић, Ђурђевић (Јаковљевић), Блажић (Бацановић), Мандић (Вучићевић), Радивојевић, Гашић (Тановић), Стојановић
МАЧВА: Самуровић, Николић, Пешић, Сладојевић, Стевановић (Панић), Ристовић (Јевтић), Белић, Тојчић, Марјановић, Арамбашић (Поповић), Арнаутовић (Мијаиловић).
Распоред до краја
35.КОЛО, 07.05.2022
МАЧВА - БУДУЋНОСТ
РФК ГРАФИЧАР - РАД
ЗЛАТИБОР - ТИМОК 1919
ОФК БАЧКА - КАБЕЛ
36.КОЛО, 14.05.2022
ОФК БАЧКА - МАЧВА
РФК ГРАФИЧАР - ЗЛАТИБОР
КАБЕЛ - БУДУЋНОСТ
РАД - ТИМОК 1919
37.КОЛО, 21.05.2022
МАЧВА - РФК ГРАФИЧАР
ЗЛАТИБОР - ОФК БАЧКА
БУДУЋНОСТ - РАД
ТИМОК 1919 - КАБЕЛ


На два досадашња плеј аут гостовања освојили су смо бод и не знају за победу у доигравању. Себи су ситуацију закомпликовали поразом од Графичара на домаћем терену и сваки изгубљен бод може бити кобан. Победа је и њима изузетно важна.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa