Инфо

12. мај 2022.12. мај 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Државно такмичење из математике у Шабачкој гимназији

250 најбољих у Шапцу

Укупно 250 најбољих ученика гимназија и средњих стручних школа из целе државе боравило је граду током Државног такмичења из математике у Шабачкој гимназији
У Шабачкој гимназији, једној од најстаријих и најпрестижнијих гимназија у Србији, која ове године обележава 185 година од оснивања, током викенда одржано је Републичко такмичење из математике за средњошколце.

Град Шабац наставиће да улаже у образовање, јер је то гарант успеха нашег друштва у предстојећим годинама. Од нашег града стварамо град будућности


Укупно 250 најбољих ученика гимназија и средњих стручних школа из целе државе боравило је граду, што Шабац чини градом знања.

-Улагање у образовање је улагање у будућност. Град Шабац из буџета за 2022. годину издваја 21,5% за област образовања. Између осталог, издвајамо новац за подршку нашим ученицима и професорима кроз стипендије, али и подршку учешћа на разним такмичењима. Драго ми је да ученици шабачких школа постижу запажене резултате на највишем нивоу такмичења. Надамо се да ће и овог пута показати квалитет, али да ће се и ученици из других делова Србије овде лепо провести, стећи нова искуства и пријатељства и понети најлепше успомене из нашег Шапца - рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић у свом обраћању учесницима такмичења.

-Град Шабац наставиће да улаже у образовање, јер је то гарант успеха нашег друштва у предстојећим годинама. Од нашег града стварамо град будућности - додао је градоначелник Шапца.
КАБИНЕТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa