Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Фото: Мачва Инфо

Фото: Мачва Инфо

ДРУГИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У БОГАТИЋУ

Деби „галопских беба“

Први пут ове године у Србији стартовали двогодци, а у трци дана, категорије један, названој „Мајски састанак“ победио Iron Boy
„Мајски састанак“, трка четворогодих и старијих коња припала је Iron Boy.Ово грло је у Богатићу, протекле недеље на другом тркачком дану потврдило форму испољену на недавном наступу на хиподрому у Шапцу за Ускрс и поново прво прошло кроз циљ. Власништво је Звонка Крајчиновића, а у седлу је био Александар Шашић.
Друга на циљу била је Varena Storm, а трећи Tajson.

У првој трци овог дана, по први пут ове године у Србији на хиподрому у Богатићу, наступили су двогодци. Било их је шест у старт машини, а у маниру сигурно у трци која је понела назив „Младост“, победила је Quick Angel, Бранислава Ракића са Миланом Конкољем у седлу. Друго је било грло Sauron, а трећа Best Lady.

У Меморијалу Мује Пајића, који је потом уследио ( Хандикап три за трогода и старија грла на 1.400 метара) победу је однело грло Carlos Mascimentoергеле Сурчин са аспирантом Миланом Николићем. Друга је била Turbina, а треће место освојио је Fangio.

Трећа трка носила је назив ДПС Клас груп Клење, а наступило је осам коња. ( Четворогодци и старији без победе у Груп и Листед тркама на 1.400 метара ). Победила је Pietraia, власника Рајка Јевремовића са Ризваном Сакићем у седлу. Друго место заузео је Turn me on, а треће Waslavi.

У наредној трци „Мачва“ у којој су наступили трогодци без пласмана у Груп и Листед тркама на 1.600 метара победио је Betmen, власника Аднана Муратовића са Гораном Мешетовићем. Друго и треће место у „мртвој“ завршници трке поделили су Packman Bel и Colorado.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa