Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Битка за позицију три
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Битка за позицију три

Добра игра, али недовољно снаге за мајсторицу у полуфиналу. Меч против Јагодине испит психолошке снаге. Медицинар носи непотпун састав, Јагодинке разочарење после неуспеха
Да је неко Медицинару понудио четврто место и финале Купа пре почетка сезоне, несумњиво да би клуб прихватио, али када је у ситуацији да направи корак више, свакако вреди покушати да се исти и учини. Без неколико првотимки, без најбољег играча и без најбољег стрелца, без две Ане, пружио је добар отпор Бекаменту у полуфиналу, посебно у другом мечу. Искуства, снаге и мало концентрације могле су донети изненађење и трећи меч, но Аранђеловац је сасвим заслужено у финалу, Шапчанке у борби за треће место.

Ривал у тој борби, у два меча, биће Јагодина, још увек владајући шампион. Први меч је у Јагодини, реванш у Шапцу. Јагодинке су победнице Купа, вишеструке узастопне шампионке, квалитетнији, потпунији и искуснији тим и свакако фаворит у овим мечевима. Ипак, Медицинар би могао да има једну предност.

Медицинар – Бекамент ББ 26:30 (10:11)
Хала „Зорка“. Гледалаца: 500. Судије: Панџић (Зрењанин) и Мошорински (Нови Сад). Седмерци: Медицинар 8(5); Бекамент 4(4). Искључења: Медицинар 4; Бекамент 10 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Обреновић 10 (3), Х. Петрић, Којић 1, Мандић, Е. Петрић, Цвејић (10 одбрана), Кажић, Цветиновић, Васић 3, Крстић 6(2), Ракић, Ивковић 6, Глишић (1 одбрана).
БЕКАМЕНТ: Митровић, Атанасковић, Радојичић, Прековић, Степановић 5(1), Станојловић 4, Анић, Петровић 5, Маленовић, Симић (15 одбрана), Анкић, Рајовић 2, Агатуновић 1, Нићифоровић, Манчић 4, Гаровић 9 (3).


Шапчанке су већ оствариле све циљеве, сезона је свакако успешна и било каквог притиска нема. Јагодина није остварила свој циљ и сезона је свакако неуспешна за њих. Јесу Инђија и Бекамент изузетни. међутим Јагодинке су у сезону ушле са педигреом екипе која је освојила три узастопне титуле, а да није било прекида због Ковида вероватно би био и квартет пехара. Значајан део сезоне су биле прве, освојиле Куп и морају сада да нађу мотив у мечевима које нису планирали.

-Покушаћемо да победимо, да се спремимо колико можемо. Надамо се и опоравку ровитих рукометашица. Желимо да даље напредујемо и да напорну, али свакако успешну сезону, учинимо још бољом – истакао је тренер Медицинара Ненад Тешић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa