Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Победа за повратак у Халу “Зорка”
МЕТАЛОПЛАСТИКА : РУДАР 39:33

Победа за повратак у Халу “Зорка”

Металопластика је у недељу очекивано савладала Рудар из Костолца резултатом 39:33, у првој утакмици одиграној после дуже времена у Хали “Зорка”. Шапчани су водили од првог минута, а полувреме је завршено резултатом 22:15.

Саша Терзић, десно крило Металопластике, честитао је екипи Рудара на пожртвованости и сјајно одиграној утакмици.

-Рудар је одлична екипа коју не треба потценити, а рекао бих да смо ми то у појединим моментима урадили. Имали смо доста техничких грешака, што у нападу, што у одбрани, али на крају смо узели та два бода и то је најбитније. Имао пет, шест дана да сумирамо утиске, исправимо оно што није добро и освојимо два нова бода против Шамота, рекао је Терзић.

Тренер Шапчана Миодраг Кажић честитао је екипи Рудара на доброј утакмици и пожелео им срећу до краја првенства.

-Сматрам да су гости дошли без неких великих амбиција, а ми смо се прилагодили томе. Цела утакмица је прошла на лошем нивоу. Ово не сме да се дешава. Квалитет је на нашој страни, али могли смо то много боље показати на терену. Окрећемо се следећој утакмици. Имамо још два кола до краја и морамо победити, рекао је Кажић.

Најефикаснији играч утакмице био је Војислав Брајовић десни бек Металопластике.
Клуб из Шапца се након ове победе налази на четвртом месту на табели. Војводина је три кола пре краја обезбедила титулу. Други је Партизан који има само два бода више од Металопластике.

Следећу утакмицу Шапчани играју поново као домаћини, у суботу 21. маја, против Шамота.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa