Инфо

19. мај 2022.19. мај 2022.
Детаљ са утакмице Мачва-Тимок

Детаљ са утакмице Мачва-Тимок

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Мачва обезбедила останак

Утакмица са великим улогом. Ми смо искористили своју прилику у првом полоувремену и изборили победу. Била је прва првенствена утакмица са много жара и борбе. Драго нам је што ће шабачка публика и у наредној сезони гладати Прву лигу Србије – рекао је играч Мачве Кристијан Тојчић
Победом у Бачкој Паланци 1:0 фудбалери Мачве обезбедили су останак у Првој лиги Србије. Стрелац јединог гола био је Никола Ристовић у 44. минуту. Тријумф је донео помак Мачви на табели, а у последњем колу у утакмици без великог резултатског значаја Мачва ће у недељу угостити ти Графичара из Београда. У утакмици против екипе Бачке шабачки клуб био је бољи у већем делу меча и заслужено славио.
Истовремено домаћин утакмице је изгубио све шансе да опстане у овом рангу.

-Утакмица са великим улогом. Ми смо искористили своју прилику у првом полоувремену и изборили победу. Била је прва првенствена утакмица са много жара и борбе. Драго нам је што ће шабачка публика и у наредној сезони гладати Прву лигу Србије – рекао је играч Мачве Кристијан Тојчић.

ОФК Бачка – Мачва 0:1 (0:1)
Бачка Паланка. Гледалаца: 400. Гл. судија: Мирослав Миленковић (Београд); помоћници: Богићевић и Цветковић (оба Београд). Стрелац: Ристовић у 44. Минуту. Жути картони: Петрић, Радовић, Јелић, Луковић (Бачка); Арнаутовић, Пешић, Адамовић, Белић (Мачва).
ОФК БАЧКА: Тороман, Мажић (Луковић), Миленковић, Петрић, Вукмановић (Каришић), Лазар Радовић (Левићанин), Тодоровић, Шарац (Станисављевић), Нинковић (Богдановић), Мандић, Јелић
МАЧВА: Самуровић, Николић (Поповић), Пешић, Јевтић, Стевановић, Белић, Тојчић, Адамовић (Марковић), Ристовић (Сладојевић), Арнаутовић (Мићановић), Панић (Кукуличић).


Из Прве лиге у нижи ранг су сигурно испали: Кабел, Тимок и ОФК Бачка, а у последњем колу ће се за опстанак борити Златибор и Будућност из Добановаца.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa