Инфо

26. мај 2022.26. мај 2022.
Мучимо се, кваре нам се уређаји, не можемо да купамо бебе
ПИСМА ЧИТАЛАЦА

Мучимо се, кваре нам се уређаји, не можемо да купамо бебе

На адресу наше редакције стигло је писмо житеља мачванског села Петловача, у којем се наводи да 22 домаћинства из Партизанске улице имају проблем са струјом. Наиме, електрична енергија која стиже до њихових кућа је напона 140V, уместо 220V. У више наврата су се обраћали надлежној електродистрибуцији.

До помака је дошло пре пет година када су промењене жице и бандере, али како наводе, без нове трафо станице решења нема.

-Никада нисмо имали нормалну струју. Мучимо се као да живимо у средњем веку. Електрични апарати нам се кваре, не можемо нормално ни телевизију да гледамо, а пошто се и водом снабдевамо из бунара, мучење је и задовољавање основних хигијенских потреба. У нашој улици живе и породице са малом децом, можете само да претпоставите како је њима, колико се муче да окупају своје бебе.

До сада смо упутили две званичне молбе ЕД Лозница, сва домаћинства су потписала петицију, међутим, одговора још увек нема. Упоредо са контактирањем медија, планирамо да пошаљемо допис и допис Београду, било коме ко може да убрза решење нашег проблема, јер нам ситуација са струјом и економски и људски отежава живот- наведено је у писму становника Партизанске улице из Петловаче.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa