Инфо

2. јун 2022.2. јун 2022.
Три првопласирана тима

Три првопласирана тима

ТАКМИЧЕЊЕ ОДСЕКА ЗА МЕДИЦИНСКЕ И ПОСЛОВНО-ТЕХНИЧКЕ СТУДИЈЕ ОДРЖАНО СЕДМИ ПУТ

Лазар и Вељко најбољи “Рекламатери”

Лазар Глишић и Вељко Радоњић победници су овогодишњих, седмих, “Рекламатера” које организује Одсек за медицинске и пословно - техничке студије Академије струковних студија Шабац. Ради се о такмичењу студената у осмишљавању реклама за познате брендове, а њихове спотове бодује стручни жири. Лазарев и Вељков промотивни спот за превенцију самоубистава ове године је добио највише гласова од осмочланог жирија.

-Нисмо желели да направимо нешто што је већ виђено и да буде реклама за неки производ, него да ставимо акценат на неки социјални проблем. Желели смо да створимо нешто што ће помоћи људима. Много људи може да се саосети са овим проблемом. Велики је број оних који имају суицидне мисли и ако не могу да им помогну пријатељи може СОС линија и поента је била да им укажемо на то, кажу Лазар и Вељко, којима је у снимању помогао друг Лука Урошевић.

Ове године у конкуренцији је било 14 реклама које су снимали тимови које су чинили двоје или троје студената. Председница жирија, новинарка и ПР Босиљка Остојић истиче да је одушевљена њиховом креативношћу.

Босиљка Остојић


-Све што сам видела ми даје веру и оптимизам да ови млади људи могу мењати свет, правити нове, лепе ствари, креативне рекламе и бити право благо за брендове које већ имамо на нашем тржишту, као и за оне који ће тек доћи. Сигурна сам да све креативне агенције могу да распишу конкурсе и позову ове младе људе да раде са њима и развијају њихове идеје, каже председница жирија.

Др Јелена Јевтић, виши предавач на Одсеку за медицинске и пословно – технолошке студије, истиче да су, поред студената са студијских програма Економија и Гастрономија, ове године у такмичењу учествовали и студенти са студијског програма Здравствена нега. Конкурс, на који су се студенти пријављивали, трајао је месеца дана.

др Јелена Јевтић


-Посебно ми је драго што су учестовали наши студенти који студирају уз рад. Они су такође презентовали своју рекламу и прикључили се млађим студентима, који студирају као редовни, рекла је др Јелена Јевтић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa