Инфо

1. децембар 2011.1. дец 2011.

ПРИЈЕМ У ЧАСТ МИТРА ПАЛИКУЋЕ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић организовао је прошлог четвртка пријем у част 37. годишњег суграђанина Митра Паликуће, стонотенисера, освајача трећег места у појединачној конкуренцији на недавно одржаном европском првенству за параплегичаре у Сплиту. На истом такмичењу, Митар је као члан репрезентације Србије освојио прво место у екипној конкуренцији. Он је иначе на добром путу да Србију представља на параолимпијским играма наредне године у Лондону. Према досадашњим резултатима, на ранг листи за пласман заузима девето од дванаест места. Коначан исход знаће се по завршетку такмичарске сезоне.
Честитајући Митру Паликући на изванредним резултатима, градоначелник Шапца захвалио је за достојно представљање града кроз спортске успехе.
- Митрова одрицања и напори су за свако поштовање и подршку. Град ће и даље помагати Митрове припреме и одласке на такмичења, што је он до сада враћао на најбољи начин. Велике су шансе да из Шапца тројица спортиста оду на олимпијске игре: кајакаши и Митар, што је велика част за Град али и обавеза, тако да ћемо у буџету за наредну годину планирати више средстава за спорт, како аматерски, тако и врхунски, истакао је градоначелник Милошевић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa