Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
Донација два нова најсавременија возила
ДОМ ЗДРАВЉА ВЛАДИМИРЦИ

Донација два нова најсавременија возила

Министарство здравља је донирало Дому здравља Општине Владимирци два најмодерније опремљена возила. Једно возило је комплетно опремљено санитетско возило за екипе ургентне медицинске помоћи, а друго возило је намењено превозу пацијената на дијализу. Свечани пријем возила је организован дана 01.06.2022. године. Како се ради о тешким пацијентима, реферише и значај донације и подизање квалитета рада директор Дома здравља Бранко Исаиловић:

-Реч је о пројекту „Хитан одговор Републике Србије на Ковид-19“ а возила смо дочекали оберучке. Како је разуђеност путне мреже наше општине велика, сада можемо и брзо и квалитетно изаћи у сусрет оболелима. Изузетно је битно да смо возни парк обогатили новим и савременим возилима јер сваки минут, када је здравље у питању, напросто живот значи- каже директор Дома здравља.

Возила су уз присуство челника Локалне самоуправе и званично предата Дому здравља:
-Лепо је бити на мапи помоћи у рангу и са много већим срединама. Хвала Министарству здравља али користим прилику да се захвалим и радницима у овој установи који су својим истрајавањем и у пандемији и ван ње завредели ове дарове Републике Србије, која опет брине о грађанима на сваком кораку- не крије своје задовољство донацијом челни човек Општине Владимирци Горан Зарић.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa