Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
Добијена 27 лаптоп уређаја и 12 пројектора
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ ОШ „ЖИКА ПОПОВИЋ“

Добијена 27 лаптоп уређаја и 12 пројектора

Основна школа „Жика Поповић“ из Владимираца, са издвојеним одељењима, редовно обрадује своје ученике и наставно особље како савременим училима и другим видовима помоћи од Министарства просвете. У току је деоба 27 лаптоп уређаја и 12 пројектора. Реч је о донацији у четвртом кругу обуке у програму дигиталне учионице. Сви одреда не крију задовољство а директор Станко Глигорић скромно додаје:

„Хвала свима, Министарству просвете, колективу који је завредео ове поклоне не заборављајући захвалност Локалној самоуправи на изузетној сарадњи уз наше задовољство да и углед општине дижемо на високи ниво. Морам истаћи да и учитељи у издвојеним одељењима могу рачунати на добијене поклоне како би сви заједно подигли квалитет часова примерен много већим срединама“ речи су директора школе.

И председник општине Горан Зарић као просветар, не крије задовољство добијеним од Министарства просвете:

„Сваки искорак малих средина ка бољим условима за реализовање наставних програма али и квалитетнији рад ученика који су будућност свих нас велики је подстицај свима ка бољитку “ закључује челни човек Општине Владимирци.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa