Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
Фото: Б. Гагић

Фото: Б. Гагић

МИОДРАГ ДЕЛИЋ ИЗ БАДОВИНАЦА

Шири фудбалска пријатељства

Раније као играч, а данас тренер и председник Удружења „Делке фудбал“које је основао 2018. године Миодраг Делић из Бадовинаца, велики део свог времена посвећује фудбалском спорту.

Успешно је наступао за многе фудбалске клубове, а нису изостали ни добри резултати у тренерском стажу, који је данас „замрзнут“, већ пет година. Део времена провео је и у Аустрији, али никада није напустао своју „стару љубав“. Велики је ентузијаста и заљубљеник у фудбал. У различитим ревијалним и меморијалним сусретима, камповима младих играча, настоји да их што више афирмише и јавности приближи њихов рад.

Тако селекција фудбалера коју он предводи ( узраст од 18 до 23 године ) има крајем овог месеца згуснут програм сусрета са фудбалским екипама из Републике Српске, Сремске Митровице и Ваљева.

Добре односе и сарадњу одржавају и са наша два највећа фудбалска клуба, „Партизаном“ и „Црвеном звездом“. Желели би да их угосте у Богатићу.

Најновије је 12. јун ове године у Ваљеву на стадиону „Будућности“, када ће селекција „Делке фудбал“ одиграти фудбалску утакмицу, против екипе Ваљева са околином у част легендарног ваљевског фудбалера и тренере Зорана Прокића.
Љ.Ђ.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa