Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
СПОРТ: НОВА СЕЗОНА

Новајлије и стари знанци

Сезоне у колективним спортовима су или на самом крају или су окончане. Љубитељи најпопуларнијих спортова имају прилику да наредне сезоне гледају највиши ранг у ватерполу, рукомету, кошарци, као и ове сезоне, а биће и нових екипа са којима ће се упознати.

Ватерполисте Шапца очекују такмичења на четири фронта, а на домаћој сцени ће бити две нове екипе: Новобеоградски вукови и Ваљево који су изборили пласман у највиши ранг и замениће Наис и Земун. Наис и Земун су новајлије у Првој А лиги, једнако као и шабачка Сава, односно кикиндски ЖАК.
Металопластика има могућност игре на три нивоа, а у Супер лиги, уместо Железничара и Мокре Горе, наступају Топличанин и Кикинда. Мачва из Богатића ће и у наредној сезони играти Прву лигу „Запад“, а нови чланови ће бити Златар из Нове Вароши, Јастребац и Јагодина. Медицинар поново неће у Београд у Супер лиги, нема коме, а зато ће међу ривалима, уместо Звезде и Београда, имати Панчево и Кикинду.
У женској Првој кошаркашкој лиги Студент Ниш и Пролетер Зрењанин ће у елити заменити Новосадска ЖКА и Слога Пожега.

Мачва је обезбедила опстанак у Првој лиги Србије, а у наредној сезони ће њен део бити новајлије: Вршац, Трајал Крушевац Раднички Нови Београд и Слобода Ужице, шампиони Српских лига који ће заменити: Кабел, Тимок, Бачку и Будућност Добановце. Мачва из Богатића ће наредне сезоне у Српској лиги међу ривалима имати: Будућност Крушик Ваљево, Тутин, Полет Љубић и ОФК Михаиловац, уместо Будућности, РСК Раброва и Трепче.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa