Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Економска школа обележила 75 година постојања и рада

У част јубилеја

„Наше је оно што дарујемо другима. Наставили смо Станино завештање и идеју да данас њено здање буде храм знања, љубави према ближњем свом и доброчинству,“ рекла је директорка Економске школе „Стана Милановић“ Соња Мијатовић Јокић
Свечаном академијом у Шабачком позоришту Економска школа “Стана Милановић” обележила је 75 година постојања и рада, као и 155 година од рођења добротворке по којој образовна установа од 2017. носи име.

Директорка школе Соња Мијатовић Јокић обраћајући се присутнима истакла је да су у деценије уткани предан рад, посвећеност запослених што потврђују резултати некадашњих и садашњих ученика.

Соња Мијатовић Јокић, директорка Економске школе “Стана милановић”Фото: "Глас Подриња"


-Наше је оно што дарујемо другима. Наставили смо Станино завештање и идеју да данас њено здање буде храм знања, љубави према ближњем свом и доброчинству. Љубав и знање се увећавају дељењем, те нам је драго што у години два значајна јубилеја можемо на прави начин да негујемо оно што нам је наша добротворка оставила у аманет - навела је директорка Економске школе нагласивши да је у протеклом периоду ова образовна установа захваљујући залагању и ентузијазму добила нови сјај.

-Први корак је био 2017. године када је отворен хол Стане Милановић, а затим су се низале бројне идеје. Реконструкција школског дворишта, опремање савременог језичког кабинета и библиотеке, радови у самом здању како би ученици имали боље услове за стицање знања. Увек смо имали подршку људи добре воље и широког срца. Захвални смо свима који су увек уз нас.
М. Ж.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa