Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Хајдучки на Зону
ФУДБАЛ: БАРАЖ ЗА К-М ЗОНУ

Хајдучки на Зону

У тренутку штампања броја пред вама први меч баража за попуну Колубарско-мачванске зоне није још стартовао, а већ је увелико завршен када читате овај чланак. На нашем порталу резултат је доступан за оне који га нису сазнали. Било како било, вицешампион Окружне лиге, екипа „Хајдук Станко“ добила је прилику да кроз бараж против вицешампиона Колубарске окружне лиге, ОФК Осечине испише вредне странице историје. Два тима у двомечу одлучују о последњем учеснику К-М зоне у наредној сезони, а исход утиче и на положај неколико екипа у нижим ранговима.

Први дуел одигран је у среду у Црној Бари, реванш је у недељу у Осечини. У случају да Хајдук Станко избори пласман у виши ранг, то ће значити спас за Раднички из Коцељеве који остаје у окружном рангу, као и Слога из Матијевца који ће сачувати статус у МОЛ Поцерина. Уколико Осечина буде успешнија у баражу, поменути ће морати у нижи ранг.

У нижи ранг ће свакако: Дрина (Љ), Милан Орлић, Цер (Ј. Лешница), Слога (Д), Горки, Добрава. Евентуално одустајање неке од екипа може спасити Горки или М. Орлић, док ће преостали поменути као последњепласирани, због кредибилитета такмичења морати у нижи ранг.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa