Инфо

16. јун 2022.16. јун 2022.
Донација вредна 250 000 евра
ПОСАВОТАМНАВСКА СРЕДЊА ШКОЛА СА ДОМОМ УЧЕНИКА, ВЛАДИМИРЦИ

Донација вредна 250 000 евра

Реч је о изузетно вредној донацији где се уз речено налазе и посебни појачивачи у свакој учионици а уз опрему и комплетне радове на овим пословима донатор финансира
Из Владимирачке средње школе опет стижу лепе вести. Донације сустижу једна другу. Министарство просвете и европска инвестициона банка обезбедили су овај пут донацију у виду увођења интернета у свакој учионици на нивоу целе школе, са задовољством каже директор ове школе Милан Исаиловић:

„Реч је о изузетно вредној донацији где се уз речено налазе и посебни појачивачи у свакој учионици а уз опрему и комплетне радове на овим пословима донатор финансира. Сада ће рад професора бити осавремењен а табла замењена електронском презентацијом наставе путем монитора од 27 инча. Тиме ће и интересовање ученика бити знатно веће пошто ће сада моћи да прате наставу уз могућности да је сниме и то из свих предмета. Не треба трошити речи колико ће и сам wi-fi значити нашим ученицима.

Сама донација вредна је 250 000 евра као доказ да се и у малим срединама може завредети велика донација, речи су директора.

Из ове установе и вест за све који у долазећем упису траже своје место. Школа је верификовала два нова образовна профила за наредну школску годину. Први је профил трећег степена механичар-возач моторних возила уз бесплатно полагање возачког испита. Други профил је заваривач по потражњи буквално најпотребнији бројним фирмама а у овој школи се надају да ће ово атрактивно занимање привући и ученике из других општина.

У Посавотамнавској средњој школи не заборављају истаћи одличну сарадњу са Локалном самоуправом, тимом који води Горан Зарић, а која се побринула да обезбедити ограду око школе и исели непримерену колонију тик уз школу, те за израду спортског терена а тиме ће уређење школског дворишта бити комплетирано, где ће у првом плану бити безбедност ученика и богати ваннаставни садржај.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa