Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Дан промоције спорта за особе са инвалидитетом

Подршка је важна

Уз организаторе, Спортски савеза особа са инвалидитетом града Шапца, Удружење дистрофичара Мачванског округа и Удружење “Искра”, подршку су учесницима пружили бајкери из Шапца, Лознице, Владимираца, сродна удружења, као и бројни пријатељи и сарадници
Дан промоције спортова за особе са инвалидитетом, акција “Подршка је важна” приређена је за викенд на Старом граду као вид промоције различитих активности које припадници ове популације имају доступне у свим окружењу. Посебан акценат је био на најмлађима.

Како је казивао слоган, уз организаторе, Спортски савеза особа са инвалидитетом града Шапца, Удружење дистрофичара Мачванског округа и Удружење “Искра”, подршку су учесницима пружили бајкери из Шапца, Лознице, Владимираца, сродна удружења, као и бројни пријатељи и сарадници.

-Дивно је уз пријатеље провести поподне, али уз дружење направили смо значајне кораке. Промовишући спорт, заинтересовали смо људе, три нова члана су се јавила за тренинг, договорили смо подршку пријатељима из Лознице да покрену овај вид спорта у свом граду - истиче секретар ССОИ Шабац Славољуб Авдић и додао да су врата за све заинтересоване отворена.

-Уторак и четвртак едукација психомоторике у Соколани, средом и петком је развојна моторика, односно школица спорта, док је суботом и недељом баскин у сали ОШ „Јанко Веселиновић“. Све је потпуно бесплатно и отворено за све, без старосних ограничења.

Уз дружење на Старом граду, бајкери су организовали и мини дефиле у част пријатеља и организатора.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa