Инфо

8. децембар 2011.8. дец 2011.
КОЦЕЉЕВАЧКИ ВРТИЋ УСКОРО СЛАВИ ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ ПОСТОЈАЊА

ЈЕДИНСТВЕН ПО МНОГО ЧЕМУ

Крајем децембра месеца 1981. године у Коцељеви је отворена ПУ “Полетарац“. Вртић је постао репрезентативна установа овог краја. У њему су одрастале генерације малишана који су данас у улози родитеља.
Коцељевачко обданиште јединствено је у Србији по много чему. Према оцени надлежних пример је добро организоване установе коју одликује крајње професионалан однос запослених и у којој су деца увек на првом месту. Они који су некада боравили у овом дечјем царству и данас се са поштовањем сећају својих васпитачица, али и осталих радника.
Чувени возач Гаја
Специфичност овог вртића је и организован комби превоз најмлађих од куће до установе и назад. Сем тога јединствен је и по Зорану Гајићу, чувеном возачу Гаји. Већ 29 година ради у овом колективу на коме му многи “завиде“. Наиме, Гаја је једини мушкарац међу запосленима у вртићу и у шали каже да му нимало није лако. Он је и домар и ложач и возач.
- Шалу на страну није тешко бити у мојој улози, јер овде влада један здрав, колегијалан однос. Трудим се да свима изађем у сусрет, помогнем и одрадим свој посао онако како треба. Није једноставно превозити децу. Посао је максимално одговоран, али и леп - прича Гаја који свакодневно у једном правцу у просеку превезе до 50-оро малишана.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa