Инфо

23. јун 2022.23. јун 2022.
Године испуњене радом
ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА СЛАВА КОВИЋ БОГАТИЋ

Године испуњене радом

Општа оцена која није изостала ни овога пута, а на чему су посебно потенцирали у својим обраћањима и директорица и председник општине је да су бројне генерације младих из овог краја расле у вртићу, уз песму, игру, знање и лепо понашање. То се веома добро уочава из кратког филма о Установи на њен 50 рођендан. Говорници су поручили да ће тако бити и у будуће
Пола века постојања и рада, Предшколска установа „Слава Ковић“Богатић, обележила је протекле недење свечаном приредбом, коју су извели предшколци из 13 васпитно образовних група.

Биоскопска сала Културно-образовног центра у Богатићу, где је приредба одржана била је препуна гледалаца, највише родитеља и родбине деце, пензионисаних радника Установе, представника локалне заједнице али и бројних гостију.

Кратки филм о овој Установи, обраћање директорке Лидије Симеуновић и председника општине Богатић Милана Дамњановића уз објашњење водитељке, дали су најбољу слику установе младих која постоји пола века. Васпитно образовни рад са децом увек је био приоритет, а у протеклом периоду су учињени значајни напори надлежног Министарства, локалне заједнице, бројних донатора и људи добре воље да се створе укупно бољи услови за смештај и рад са бројним генерацијама младих.



Општа оцена која није изостала ни овога пута, а на чему су посебно потенцирали у својим обраћањима и директорица и председник општине је да су бројне генерације младих из овог краја расле у вртићу, уз песму, игру, знање и лепо понашање. То се веома добро уочава из кратког филма о Установи на њен 50 рођендан. Говорници су поручили да ће тако бити и у будуће.

И 13 кореографија које су извели предшколци, указали су управо на поменуто: игра уз стицање знања и образовања.

Данас су то, кажу неки нови клинци, њих 550 у разним групама и 75 радника Установе.
Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa