Инфо

30. јун 2022.30. јун 2022.
Тамара Благојевић и Тамара Шашић, Фото: приватна архива

Тамара Благојевић и Тамара Шашић, Фото: приватна архива

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА ШАБАЦ ДРУГА НА РЕГИОНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ “СПОРТ У ПОЛИЦИЈИ”

Две Тамаре доминирале

Екипа Полицијске управе Шабац заузела је друго место на регионалном такмичењу “Спорт у полицији”. Такмичење које заједно организују Министарство унутрашњих послова и Спортски савеза Србије, одржава се на нивоу полицијских управа, затим на нивоу региона, и на крају на републичком нивоу. Спортски савез Нови Пазар је, био домаћин регионалног такмичења за пет градова: Шабац, Ваљево, Ужице, Пријепоље и Нови Пазар. Припадници полицијских управа надметали су се у пет спортских дисциплина: малом фудбалу, баскету три на три, стрељаштву, атлетици и одбојци и наступило је стотинак такмичара. Прво место освојила је екипа Пријепоља.

Међу Шапчанима су се истакле две даме: Тамара Благојевић и Тамара Шашић. Благојевићева је била убедљиво прва на куперовом тесту, док је Шашићева доминирала у трци на 400 метара.
Екипа Шапца освојила је прво место и у баскету три на три.

Тамара Шашић, о којој је „Глас Подриња“ писао пре неколико месеци, прошле године је на републичком такмичењу у дисциплини купер заузела друго место. Сада се први пут опробала у трци на 400 метара, која није њена дисциплина, јер углавном трчи брдске трке и знатно дуже деонице.

Почетком септембра одржаће се републичко такмичење, на ком ће наступити и представници ПУ Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa