Инфо

30. јун 2022.30. јун 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Вуковци и ђаци генерације понос Владимираца

И ове године Локална самоуправа Општине Владимирци уприличила је пригодна признања носиоцима дипломе „Вук Караџић“ и ђацима генерације. Свечарски ОШ „Жика Поповић“ се дичи ђаком генерације Милицом Маринковић. Вуковци су: Ана Поповић, Елена Ђуричић, Ања Ковачевић и Јована Марјановић. Ћак генерације у ОШ „Јован Цвијић“ из Дебрца је Ненад Миловановић а вуковац Ема Јеремић. У Посавотамнавској средњој школи са Домом ученика ђак генерације је Милица Видаковић:
„Лепо је видети ове младе шампионе знања и имати част да им се укаже признање за уложен труд да до ових успеха дођу. Ми се надамо да ће по остварењу својих циљева препознати зов завичаја и вратити се да знањем помогну у напретку своје општине, био је у букету поноса видно задовољан председник Општине Владимирци Горан Зарић.

Истоветно су говорили и најбољи ученици којима су уручена пригодна признања. Ђаци генерације су добили по 25 000 динара а по 15 000 опредељено је за све носиоце признања. Уз новчану награду средњошколци су добили по књигу „Знакови поред пута“ Иве Андрића а основци књигу „Богородичина црква у Паризу“ Вуктора Игоа.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa