Инфо

30. јун 2022.30. јун 2022.
ТРЕЋА РЕДОВНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

Други ребаланс буџета

у редоследу тачака дневног реда били су и предлог решења о отуђењу непокретности из јавне својине прикупљањем писмених понуда те предлог решења о прибављању непокретности у јавну својину Општине Владимирци
И ово скупштинско окупљање обиловало је актуелностима које опет живот значе житељима општине. Наравно да се прво пажња посветила предлогу одлуке о завршном рачуну буџета општине за 2021. годину, док је у центру пажње био предлог одлуке о другом ребалансу буџета за текућу годину:
„ Све што је битно за бољи живот наших грађана помно је разматрано и експедитивно решавано. Ништа није промакло овом саставу скупштине који је имао лепезу одлука, које су свака на свој начин, итекако битне. Пред Петровдан нашао се на дневном реду и предлог о именовању организационог одбора за обележавање славе и дана општине. А све у раму актуелних пољских послова и оних тешких радова и погледа житеља општине у небо ишчекујући плодове мукотрпног рада, сумирао је ток ове седнице председник СО Владимирци Раде Ковачевић.

А у редоследу тачака дневног реда били су и предлог решења о отуђењу непокретности из јавне својине прикупљањем писмених понуда те предлог решења о прибављању непокретности у јавну својину Општине Владимирци непосредном погодном. Били су ту и предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у текућој години, предлог одлуке о формирању општинског штаба за ванредне ситуације као и предлог одлуке о овлашћеним и оспособљеним правним лицима од посебног значаја за заштиту и спасавање у редовним делатностима и у ванредним ситуацијама.

У истом раму је био и предлог одлуке о усвајању оперативног плана одбране од поплава на територији општине, као и нови ценовник услуга које пружа ЈКП „Извор“- већ поменути организациони одбор за обележавање славе и дана општине и редовна одборничка питања.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa