Инфо

30. јун 2022.30. јун 2022.
Нова битка за титулу – ВК Шабац 2011 (фото: ВК Шабац фб страна)

Нова битка за титулу – ВК Шабац 2011 (фото: ВК Шабац фб страна)

ВАТЕРПОЛО: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Ново финале за Шапчане

Лето пред нама је лето када такмичарски дебитује у ватерполу генерација играча рођена 2011. године. Ватерполо клуб „Шабац“ је изборио прилику да се бори за још једно национално одличје пласманом у финални турнир на нивоу Србије за поменути узраст. Шапчани су убедљиво освојили прво место на полуфиналном турниру и на финале одлазе у жељи да освоје неку од медаља.

У четири меча остварили су исто толико победа. Прво су савладали Таш 35:0, потом Земун 13:1, Ваљево 14:3 и у последњем колу другаре из Саве, другу екипу 2011. годишта. Убедљиво прво место донело је пласман на финале и максималан број бодова који се може пренети на тај ниво. Уз Шабац на финале одлази још Ваљево, док Сави четврто место није било довољно за борбу за медаље.

Шабачки ватерполо је имао чак три представника у полуфиналу. УЗ Шабац и Саву, наступао је и Шабац 2. Њега су чинили годину дана млађи играчи у односу на ривале. Играли су на турниру у Нишу где су освојили четврто место у укупном пласману у конкуренцији Радничког из Крагујевца, Београда и домаћег Наиса. За њих је такође ово било прво такмичење. Финални турнир је заказан за јул. Домаћин ће бити одређен накнадно.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa