Инфо

7. јул 2022.7. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Одржана прва

Летња Мала школа психотерапије

Прва Летња Мала школа психотерапије одржана је у Шапцу, у Центру за стручно усавршавање од 25. јуна до 3. јула.

Активности су биле распоређене кроз девет сусрета тј. девет тематских радионица : Интегративна арт психотерапија , Породична терапија, Снови у психотерапији, Адаптације личности, Асертивни тренинг, Психодрама, Драматерапија, Констелације и Психотерапија и духовност.

Свака од поменутих тема обрађена је теоријски и практично, тако да су учесници могли да се упознају и са самом методом рада кроз своје лично искуство. Од понуђених радионица највише интересовања су изазвале теме – Снови у психотерапији и Психодрама.

Радионице је похађало 8 учесника, узраста од 16 до 42 године, оба пола. Евалуациони упитници су показали висок степен успешности обуке. Они који су пропустили ову прилику а заинтересовани су за поменуте теме, могу поручити књигу Психотерапијски ролеркостер која у потпуности прати садржај ове обуке, а која је доступна и у књижарама.

-У времену у ком живимо, заштита менталног здравља, промоција и популаризација психотерапије су веома значајни како у едукативном тако и у превентивном смислу. Зато је на јесен у плану наставак рада Мале школе психотерапије, обогаћен и гостујућим предавачима. До тада нас можете пратити путем друштвених мрежа, линкови као и све остале информације се налазе на сајту истакла је ауторка и водитељка je Мирјана Васић, психолог специјалиста из области психотерапије и психотерапеут.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa