Инфо

7. јул 2022.7. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Годишњи концерт Културно-уметничког друштва „Мачвански Ђердани“ Змињак-Скрађани

Велики Годишњи концерт Културно- уметничког друштва „Мачвански Ђердани“ Змињак- Скрађани одржан је у недељу у Змињаку. Двосатни програм окупио је велики број поштовалаца традиционалних народних игара, а покровитељи манифестације су били Град Шабац и Месна заједница Змињак- Скрађани.

-Изузетно ми је задовољство што је одржан концерт и што је после три године паузе поново одржана велика манифестација у нашем Дому културе. Имали смо две године паузе због пандемије корона вируса. Заслужили смо да се после толико времена сви добро забавимо уз песму и игру. Нека то буде лепа увертира и за наредни период који следи. Верујем да су сви уживали, да ће гости понети најлепше успомене из Змињака и да ћемо и убудуће организовати што више оваквих манифестација- истакла је председница Савета Месне заједнице Змињак- Скрађани Данијела Јацановић.

Захвалнице за успешну сарадњу уручене су заменику градоначелника Блажи Кнежевићу, као и председници Савета Месне заједнице Данијели Јацановић. Програму су присуствовали и члан Градског већа задужен за културу Мирољуб Мијушковић, директор Дома културе Прњавор Марио Максимовић, као и гости из шабачких села и Општине Богатић.
Д.Д.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa