Инфо

7. јул 2022.7. јул 2022.
Нада у нова славља 2010 и 2011. годиште (фото: ВК Шабац фб)

Нада у нова славља 2010 и 2011. годиште (фото: ВК Шабац фб)

ВАТЕРПОЛО: МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Финиш сезоне

Ватерполо сезона за млађе категорије је у финишу. У наредна два викенда најмлађе такмичарске категорије, играчи рођени 2010. и 2011. године ВК Шабац играју полуфинала, односно финала националног нивоа.

Први ће у базен најмлађи које 9. и 10. јула очекује финале државе у Крагујевцу. Наступа осам екипа подељених у две групе по четири екипе. Победници група играју финале. Нема преношења бодова. Шабац је у групи А заједно са екипама: ТЕНТ Обреновац, Војводина и домаћин Раднички. Другу групи чине: Ваљево, Партизан, Спартак Прозивка и Београд.

Викенд касније ред је на званичне освајаче Купа (2010) да покушају да направе корак или два више у односу на сезону када су били трећи у првенству. Пре тога, актуелни освајачи Купа Србије, имају прилику да као домаћини изборе пласман на финални турнир. То ће имати прилику уколико се покажу против три ривала: Новог Београда, Бечеја и Партизана 2.

Шабац је домаћин једног, а Обреновац другог полуфиналног турнира. У Обреновцу играју: Војводина, Партизан, Валис и ТЕНТ. Три најбоља тима са оба пласираће се у финале, а бодови се преносе.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa