Инфо

7. јул 2022.7. јул 2022.
КЗН организатора турнира

КЗН организатора турнира

Међународни футсал турнир у Соколани

Видовдански турнир

Други “Међународни видовдански турнир” у футсалу окупио је стотину екипа у осам узрасних категорија који се од великог празника такмиче на отвореном терену Соколског дома. Велика финала су 12. јула, на Петровдан. Први Турнир од реконструкције Соколане организован је претходног лета када је окупио око 80 екипа, те је већ други са стотину показао добар одјек и ван граница нашег округа, чак и државе.

-Ово је још један футсал спектакл у Шапцу. Ове године назив је “Шабац опен”, окупили смо осам категорија, волим да нагласим посебно најмлађе, јер је основна идеја турнира управо промоција овог сјајног спорта међу млађом популацијом. Уз старосне категорије све до ветерана, постоји и категорија клубова као још један атрактиван чинилац - истакао је спортски директор Турнира Лука Станимировић.
Организатори, агенција ММ старс истичу како уз све екипе и они расту и труде се да сваке године буде у организационом смислу још бољи.

-Трудимо се да будемо бољи из турнира у турнир, како зимски, тако и летњи уз помоћ пријатеља, Градске управе, а коначни циљ је да Шабац временом постане и један ос српских центара футсала, као што је за многе спортове - рекла је Љиљана Гашић, председник Организационог одбора.

-Наш циљ је да увек и квалитет екипа подигнемо на виши ниво и тежимо да направимо нешто што нико други нија, да напунимо трибине Соколског дома и по завршетку да људи оду домовима задовољни због добрих утакмица – додао је Милош Гашић, представник Агенције.

Дневни програм стартује од 18 часова. Најмлађа категорија петлића окупља децу узраста 2009. и млађе, док је најстарија ветеранска категорија играча старијих од 45 година. Организатор турнира је агенција ММ старс уз подршку спонзора, Спортског савеза Шапца, Општинског фудбалског савеза и Градске управе.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa