Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

У НЕДЕЉУ 17.ЈУЛА ГАСТРОНОМСКИ СПЕКТАКЛ

Владимирци зову на Гудијаду нову

Гастрономска свечарија и ове године ће, надају се сви, у центру варошице окупити бројне и учеснике и госте. Биће то прилика да од девет сати замирише гостопримство уз печење прасади и котлиће уз податак да ће ове године бити и оборен досадашњи рекорд у броју учесника.

Позивница је то да се дође, Владимирци постају гастрономски центар а Локална самоуправа се постарала да све иде у правцу оптималног провода свих који дођу. Уз очекивано лепо време биће постављена цистерна за неограничено освежење уз ваљевско пиво, дружење, размене искустава и тајни у припреми котлића и умећу и већ препознатљиве владимирачке прасетине. Недеља пред нама биће позорница под ведрим небом у целодневном дружењу.

Како добро расположење зависи од музике Локална самоуправа се побринула да буде по мери бренда ове општине. Већ од поднева оркестар Гвоздена Росића, сам крем онога што може понудити Гуча, трубом ће разгалити срца свих. И тако до краја дружења уз котлиће и прасетину да би финале било на свечаној позорници у богатом репертоару оркестра који у Владимирце стиже из престонице трубе Гуче.


Не сумњајући да ће гостију бити више него лане Владимирци и овим путем зову на Гудијаду нову. Да се и петровдански дани и сама Гудијада 2022 памте дуго и трају још дуже, веле поштоваоци овог гастрономског фестивала.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa