Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Фото: Ljubovija.info

Фото: Ljubovija.info

Одржана 21. Дринска регата у Љубовији

Љубовија је у протеклог викенда била центар највећег догађаја у региону. Интересовање за 21. међународну Дринску регату било је веће него икада, те се и ове године окупило десетине хиљада учесника на води, као и посетилаца на концертима. Организатор је општина Љубовија са својом Туристичком организацијом и рафтинг клубом.

Концерти добро позанатих певачких имена употпунили су програм. На стадиону ФК „Дрина“ у петак је наступила Лепа Брена. Након спуста Дрином у суботу од Рогачице до Љубовије, пловидбе у дужини од 40 километара, војничког пасуља у Горњој Трешњици и феноменалног провода на води, забава се наставила и овог пута на стадиону, а концерте су одржали Тони Цетински и Дејан Петровић- Биг бенд.

Фото: Ljubovija.info


Фото: Ljubovija.info


Фото: Ljubovija.info


Фото: Ljubovija.info


У оквиру програма „Дани дринске регате“ припремљен је богат садржај. Низ спортских такмичења у фудбалу, одбојци, шаху, стоном тенису и кошарци припремио је Спортски савез општине Љубовија. Такмичења су почела 27. јуна, а завршила се планинарским походом у организацији Планинарског клуба „Торничка Бобија“ у недељу, 10. јула.

Туристичка организација општине Љубовија потрудила се да обогати и програм за најмлађе посетиоце. Тако су у петак и суботу 8. и 9. јула на улицама Љубовије дефиловали „UV dance“ аниматори који су забављали малишане уз кловнове, плес и анимацију.

Фото: Ljubovija.info


Како кажу у Љубовији, ко је једном посети - увек јој се враћа. Дринска регата се још једном показала као први корак ка ширем откривању свих лепота Дрине, Бобије и подручја овог дела Србије.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa