Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

У НЕДЕЉУ НА ШАБАЧКОМ ХИПОДРОМУ

Одржан четврти тркачки дан

На Шабачком хиподрому у недељу је одржан четврти тркачки дан. На програму је било шест галопских трка.

Победник прве трке “Меморијал Луке Лазаревић” био је Caravaggio, у власништву Шендековић - Недић, ког тренира Шендековић, са џокејем Алексом Шашићем. Друго место освојио је Dark Nun власника Ивана Суботића, у тренингу код Горана Станаревића, а јахао га је Дарко Љубомировић. Трећа је била Светлица, такође Суботићево грло, у тренингу код Живановића, са Иштваном Козмом у седлу. Четврто место заузео је Sheki, власника Николе Радојчића, ког тренира Лукић, са џокејом Миланом Конкољем.

Прво место у другој трци “Меморијал Бранка Јеремића” освојио је Saint Tropez, власништво Даутовића, у тренингу код Тике Вујковића, који га је и јахао. Друга је била Магдалена, Ненада Угљешића. Треће место заузела је Merci штале “Венера Вас”, у тренингу код Костадиновића, са џокејом Миланом Николићем. Четврта је била Banbolina Етемовића, у тренингу код Лукића, са Миланом Конкољем у седлу.
Achiles Srb, у власништву и тренингу Шендековићам са Миланом Конкољем у седлу, победио је у трећој трци, под називом “Ивањдан”. Дрго место заузео је Kameni Beely Даутовића, ког тренита Тика Вујковић, а јахао га је Лазаревић. Трећи је кроз циљ прошао Wellington, штале “Младеновић”, ког Младеновићи и тренирају, а у овој трци га је јахао Мустафа Манав. Четврти је био Mistic Bel власника и тренера Шендековића, ког је јахао Дарко Љубомировић.

Грло Шендековића Colorado освојило је прво место и у четвртој трци, “Меморијалу Стефана Пауновића”, такође са џокејом Миланом Кокољем. На другом и трећем месту изједначени су били Impressive Boy и Sony Corleone. Четврто место заузела је Esther Zaza грло штале “Сурчин”, коју тренира Јовановић, са Миланом Николићем у седлу.

Legionar Srb, власника Вратића, однео је победу у петој трци “Шабац спринт”, још једном са џокејом Конкољем. Други је кроз циљ прошао Крајчиновићев Iron Boy, у тренингу код Лукића и са Мустафом Манавим у седлу. Трећепласирани је био Waslawi, власника и тренера Шендековића, са џокејом Алексом Шашићем. Четврта је била Tulip O Hare, Саше Марковића, коју тренира Младеновић, са џокејом Кристијаном Гнесијем.

Прошлогодишњи победник “Меморијала Краља Александра” и освајач Пехара града Шапца, Near Poet, Алмина Аљића, освојио је и трку “Петровдан”, а у седлу је био Жељко Илић. Друга је била Phillipines штале “Arushore” коју је и тренирао и јахао Алекса Шашић. Треће место је заузела још једна победница “Меморијала Краља Александра”, из 2020. године, Koln, штале “РС”, у тренингу код Шендековића, са Дарком Љубомировићем у седлу. Четврта је кроз циљ прошла , КК “Градачац”, коју трнира Андрић, са џокејом Мустафом Манавом.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa