Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Друга фаза припрема (фото: З. Д.)

Друга фаза припрема (фото: З. Д.)

ФУДБАЛ: МАЧВА НА ЗЛАТИБОРУ

Завршни део припрема

Десет дана на Златибору. Три приопремна меча, комбиновања рада на физичкој спреми и техничко-тактичкој припреми. Повратак у Шабац у недељу. Генерална проба против Звездаре
До старта Прве лиге Србије преостало је још нешто више од две недеље, а вероватно најважнији део припрема фудбалери Мачве спроводе на Златибору, где комбинују физички и тактички део, те се кристалише слика играча који ће бити носиоци амбиција клуба у предстојећем шампионату. На десетодневне припреме Мачва је отпутовала у недељу, одмах после друге припремне утакмице и на овој планини ће боравити до 18. јула.

Шабац су црвено-црни напустили после две победе у припремним дуелима. Раније је савладан Раднички Нови Београд 2:0, а претходног викенда су чивијаши одиграли сигурно у убедљиво против обреновачког Радничког победивши 5:1. Голове против београдског српсколигаша постигли су: Нешковић, Павић, Арамбашић, Радуновић и Мијаиловић.

Током осмодневних припрема Мачва ће одиграти три меча. Први је већ иза њих. У Уторак суодмерили снаге са црногорским прволигашем, Јединством из Бијелог Поља, било је 2:0, у петак ће Мачва на мегдан такође прволигашу суседне државе Рудару из Пљевља и на крају, у суботу, дан пред повратак следи меч против старог ривала Лознице.

Генерална проба пред старт сезоне предвиђена је седам дана раније, 23. јула када ће у Шапцу гостовати садашњи српсколигаш, некадашњи прволигаш Звездара.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa