Инфо

14. јул 2022.14. јул 2022.
Хуманитарни меч за Нађу (фото: Мачва инфо)

Хуманитарни меч за Нађу (фото: Мачва инфо)

ФУДБАЛ: ХУМАНИТАРНИ МЕЧ У БАДОВИНЦИМА

Делке фудбал за Нађу

Спортско удружење „Делке фудбал“ промовише фудбалске, спортске вредности, а на свој начин недавно је апострофирало и вредности хуманости, доброчинства и генерално филантропије. Бадовинци, родно место оснивача Удружења Миодрага Делића, било је домаћин фудбалске ревије где је комполетан приход био намењен лечењу Нађе Бојић, младе мештанке овог села која се бори са дечјим аутизмом и неопходна су средства за наставак лечења у Турској.

Хуманитарну утакмицу су одиграле селекције Делке фудбал и Сокер група Војводина. Спорт и резултат нису примарни у оваквим ситуацијама, но и на терену је било прилике за уживање. Домаћин је на крају славио резултатом 6:2. Обе екипе чинили су играчи између 18 и 23 године.

-Хвала свима који су помогли, сва прикупљена средства смо пребацили на рачун породице Бојић. Посебно је задовољство бити део оваквих догађаја и ми најављујемо још сличних током лета. Сваки динар је важан за Нађу и позивамо све људе добре воље који су у могућности и колико год да су у могућности да помогну, бар једном поруком 1258 на 3030 – истакао је Миодраг Делић.

За Делке фудбал су играли: Марковић, Павловић, М. Карасалиховић, Х. Карасалиховић, Огњеновић, Јуришић, Звонаревић, Пантић, Ердевички, Јакић, Мијатовић и Митровић, док су Сокер групу репрезентовали: Цветиновић, Шепа, Милинковић, Ружић, Звекић, Зељковић, Бороја, Радовановић, Ђурђевић, Максимовић, Ружић, Барјактаревић и Петровић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa